Search here...
TOP
Ani Cretu Cu si fara masca 40
Despre mine

Adevăr sau Provocare

Și, pentru că v-am obișnuit să postez în fiecare miercuri, astăzi voi face și altceva: te voi provoca să faci un Top 3 al articolelor mele de pe Blog.

Știi de ce? Pentru că nu există încă niciun articol în care să promovez ceva, în sensul că nu am făcut niciun contact plătit pentru a promova un brand, un produs sau un serviciu, pentru că am scris chestiuni legate de propria existență sau locuri și oameni despre care am crezut că e bine să se știe, pentru că ceea mai mare promovare o fac gratis țării în care trăiesc, căci așa îmi place și așa ar trebui să facem toți. De aceea, îmi doresc să știu care este interesul unui cititor de blog.

În condițiile în care nu mă pot numi Blogger nici pe departe, mi s-a născut curiozitatea asupra acestui aspect: ce te face să intri pe un blog? Care sunt zonele tale de interes? Cu ce subiecte rezonezi?

Personal, cred că cititorii de online sunt aceia care, dintr-un motiv sau altul, caută articole sau persoane cu care rezonează. Fie pentru ca le admiră, fie pentru că au o situație de viață asemănătoare prin care trec, fie, cazul cel mai rar, le ești ca sarea-n ochi și vor să vadă ce elucubrații cu pretenții intelectuale mai emiți.

Tu ce îți dorești?

Și, pentru că un exemplu începe cu mine, vă las și eu un timid Top 3, deși este ca atunci când ai 10 copii și tre’ să zici care îți e ăl mai drag. O să las o treime mai jos în ordinea în care mi-a plăcut să le scriu:

https://anicretu.ro/2018/12/12/de-vorba-cu-dorel/
https://anicretu.ro/2018/11/28/umeras-si-nimic-mai-mult/
https://anicretu.ro/2018/11/20/despre-oameni-despre-lume/

În plus, te aștept să îmi dai o temă care să mă pună la scris. Știi de ce? În tumultul vieții, prea putini oameni mai apreciază timpul pe care unii îl dedică scrisului și împărtășirii de idei, situații și locuri prin care trecem și le aducem, fără un interes anume în fața voastră.

Hai, la treabă cu voi că eu vă aștept!

Să vă meargă bine!

«

»

4 COMMENTS

what do you think?

Instagram did not return a 200.