Search here...
TOP
Sanatate

Medicina Integrativa: unde începe si unde se termina.

Ca părinte ai datoria dar mai ales sarcina de a îți menține pruncul sau pruncii sanatosi.

Atunci cand ceva intervine si sanatatea copilului devine cel mai mare varf pe care trebuie sa il atingi, credeti-ma ca nu doar ca nu vezi pe unde calci, nu vezi decat varful. Atunci faci orice si tot posibilul sa gasesti oamenii si locurile pentru a-ti ajuta fiinta cea mai draga.

In urma cu peste trei ani am intrat in contact cu medicina integrativa.

Un concept despre care auzisem, citisem, dar pana atunci nu il incercasem. Pentru a frecventa tipul acesta de medicina am zburat la cluj mai bine de un an și jumatate .

Medicina Integrativa are un real succes si inseamna nu combinarea simpla a unor metode sau tehnici, ci dezvoltarea tehnologiilor de diagnosticare si tratament principial diferite de cele pe care le cunoastem.

Pentru un medic ce practica acest tip de medicina, nu exista boala in adevaratul sens, ci bolnavi.

De ce? Intrucat cauza ce a stat la deteriorarea sanatatii este, de cele mai multe ori, diferita de la individ la individ. Asta presupune diagnostic amanuntit, plan de tratament si terapii individuale.

Asa cum ma stiti, cand dau peste persoane sau locuri care imi trezesc interesul si unde gasesc o abordare noua si eficienta, o impartasesc cu voi.

Mai jos aveti un interviu facut la Clinica Quantica720:

«

»

what do you think?

Instagram has returned invalid data.