Search here...
TOP
Copii Interviuri Lifestyle Sanatate

Interviu cu Inger

Venim pe lumea asta dar nu ne amintim de unde sau pentru ce.

Venim pe lumea asta descoperind o lume la care trebuie sa ne adaptam, sa o invatam asa cum este ea, cu bune si mai putin bune, o lume care nu incepe la fel pentru toti.

Venim aici mici, venim aici fara a ne putea ajuta. Venim aici pentru ca ai nostri parinti ne primesc in vietile lor, ne fac loc si ne inconjoara cu tot ce au ei. Unii au mai putin, altii mai mult, iar unii au tot…. sau cel puțin așa pare.

Pentru unii viata este grea din secunda in care vin pe lume. Pentru acestia viata incepe cu lupta pentru … viata insasi. Si este o realitate, una dura, cruda si nedreapta.

Pentru unii prima zi de viata trece din maternitate direct in terapie intensiva. Adica fix in zona care face diferenta intre lumea de aici si lumea de… dincolo.

Pentru cei mai putini norocosi Dumnezeu trimite ingeri. Ingeri mari pentru ingerasi mici.

Copiii sunt ingerasi. Toti fara exceptie.

In trecutul meu zbuciumat de mama care a trecut cu copilul prin multe, am cunoscut pe cineva special.

Era 1 dimineata cand ne-a primit la dumnealui, fiind de garda, cand am ajuns cu copilul. Am asteptat ceva pana a venit in zona din spate a spitalului unde copilul nu putea intra in contact cu un mediu nesecurizat, caci dumnealui are mare grija de astfel de lucruri. Auzisem multe inainte de a il intalni. Copilul se juca cu jucariile de-acolo cand a intrat pe usa cineva nu inalt, nu impozant sau dur cum asteptam. Trist, obosit dar cu o mare caldura in voce s-a scuzat de intarziere dar “a avut o situatie de urgenta cu un bebelus intubat venit de departe” … cu alte cuvinte se luptase cu “aia” care cand vine face ca lucrurile sa fie …definitive. Atunci reusise.

A avut toata rabdarea din lume sa ma asculte, sa vada copilul si sa imi dea indrumarile dumnealui.

Tocmai il intalnisem pe “Ingerul Copiilor” cunoscut și ca Dr Catalin Cirstoveanu, neonatolog, seful Terapiei Intensive a Spitalului Marie Curie Bucuresti- un acel tip de om care lasa urme frumoase in spatele lui.

Acum are un nou target: o noua aripa de Terapie Intensiva pentru copii in Marie Curie. Te invit sa donam 2 Euro la : 8844 cu textul “ Bine”

Nu trebuie sa asteptam pe cineva sa faca lucruri pentru noi, ci putem face noi fiecare cu cate 2 Euro !!!

Va invit sa il cunoasteti:

Daca un singur om poate atatea, ce motiv avem sa nu fim mai multi?

Pentru copiii nostri avem TOATE motivele din lume sa facem din imposibil, posibil.

Sa va mearga bine!

A.C.

«

»

what do you think?

Instagram has returned invalid data.