Search here...
TOP
Ani Cretu Cu si fara masca After
Despre mine Makeup

Cu și fără machiaj

 

Sunt convinsă ca la prima vedere nu sunt o persoană ușor de “digerat“. Par dura, intangibilă, fițoasa și mai știu eu cum. În orice caz, sunt fioroasă tare la 43 de Kg și 1,62 cm. Mușc, lovesc, fac prăpăd ca Chihuahua: cățelusa aia care latră tare și mult. Apropo, stiți de ce e rea Chihuahua? Pentru că știe că e mică și latră ca sa ii tina pe dulăi la distanță. E o strategie bună, credeți-ma!

De multe ori ne regăsim in comportamentul celorlalți, rezonăm cu anumite persoane și cu altele nu.
Când am cunoscut-o pe Carmen, abia dacă am putut-o “înghiți“ cu o basculantă de lămâi. M-am gandit apoi ce anume din ea rezonează in felul ăsta cu mine. In cele doua sesiuni de Make-up petrecute împreuna și multe convorbiri telefonice am zis “Bingo!”. Are fix atitudinea mea in raport cu teama de a nu fi rănită, dezamagita

și trădată: “lătratul“ și “scutul“ le recunosc. Dacă zgarii scutul, vei vedea ca e ca folia de aluminiu de bucătărie si ca in spatele ei se ascund sensibilitate, teamă, profunzime.

In meseria mea stau ore întregi la machiaj, cu mare greutate.
Trebuie sa fii mare artist ca sa poți alerga cu pensula și creionul după mine.

Am și eu preferatele mele in domeniu. Make-up Artisti care azi îmi sunt prieteni: Bianca Marca, Bianca Vaduva, Carmen Sveduneac. Ele se fac “vinovate” pentru lookul meu, atunci când merg la evenimente sau apar la TV. Toate sunt traineri la Scoala Beauty Make-up Artistry.

Azi ma opresc la Carmen pentru ca, dincolo de aparenta asta “prețioasa“, stă o tipă profunda care a ales să “dea cu pensula” pentru ca unele dintre noi sa zâmbim fericite “after“.
Carmen este Make-up Artist cu zeci de traininguri in portofoliu, dar este si filolog (absolventa de franceză-spaniolă). Profesoara și de una și de alta: predă limba spaniola la Universitatea din Suceava, dar si arta transformării cu pensula la propria Academie de Machiaj din Suceava. Pe deasupra, mai este absolventă de Arte Plastice – Pictura. Astfel ca și-a prelungit dragostea pentru artă de pe pânză până pe fețele noastre și ii place sa spună că “pictează natură moartă și fețe vii“.
La ședința foto de ieri îmi povestea că mai are puțin și devine doctor in Filologie (Artă hispanică). Ador oamenii care nu se opresc din cunoaștere, care își împing limitele și cei care fac din munca lor o artă și la propriu și la figurat.

Si, pentru că v-am promis un blog CU SI FARA MASCA, aveți aici poze “cu și fără machiaj“
by Carmen Sveduneac, Make-up Artist, filolog, viitor doctor in filologie hispanică.

Sa va meargă bine!

«

»

4 COMMENTS

 • Chiriac Aurelian

  Before, after,,,, Ani esti o femeie foarte frumoasa,,, imi placi mai mult fara machiaj. Fioroasa? Chiar deloc daca privesc in ochii tai,,, scuze cred ca m am lăsat dus de val. Iti multumesc pt postarile tale sant foarte frumoase si unele mi au tradus aminte de copilarie. O zi frumoasa draga prietena iti doresc. Imi cer mii de scuze daca am spus ceva nepotrivit. 😘😍😘

  • Cretu Ani

   Buna Aurel! Nu ai spus nimic nepotrivit. Îți imaginezi ca noi, femeile, ne vrem machiate veșnic. Dacă s-ar inventa machiajul făcut de un robot la minut, s-ar vinde cu coada.
   Mulțumesc Pt mesaj!!!

 • Gabriela Bancila

  Esti frumoasa oricum, pentru ca frumusetea adevarata vine din interior, sufletul tau, caracterul tau frumos si modul tau de a fi, mai ales acela de a inveselii oamenii si de ai face sa rada. Este lucru mare ca cei din jurul tau sa nu fie morocanosi, ci mereu cu zambetul pe buze si pozitivi pentru ca tu asta transmiti! Eu personal, te consider un inger pentru omenire, pentru ca ne ajuti sa trecem de la o extrema la alta, de la tristete la fericire si de la lacrimi la rasete!
  Bineinteles, sunt femeie si imi place sa ma aranjez, sa ma machiez, chiar daca prietenul sau sotul spune ca sunt mai frumoasa nemachiata. Barbatilor le place mai mult machiajul de dimineata, apa si sapun! Eu personal ma simt mai sigura pe mine cu machiaj, mai frumoasa!

what do you think?

Instagram has returned invalid data.